Pleasant Groove

Pleasant Groove

Zondag 26 november tussen 14.00-16.00 uur geeft Pleasant Groove een concert in Pomp 41.
De entree is gratis en rolstoeltoegankelijk. Wees welkom!
Ook via muziek gaat Wethouder Pim van de Veerdonk in verbinding met de Biltse gemeenschap.
“Pleasant Groove speelt covers van bekende bands uit de jaren zeventig tot nu. Veel nummers die oud en jong zullen verrassen. Songs om naar te luisteren en zeker ook om bij te swingen. De band bestaat uit vijf ervaren muzikanten met een connectie met De Bilt: frontvrouw Melissa (zang), Raymond (gitaar/zang), Pim (keyboard), Eddy (bas) en Eric (drums) en zij spelen in deze bezetting nu ruim een jaar samen. ‘Muziek verbindt’ en dat willen zij ook graag live met iedereen delen. Pleasant Groove speelde eerder op het Fête de la Musique in Ermelo en in de Partner in Nieuwegein en nu dus exclusief voor jou live in De Bilt.
Het is dus een concert ‘van Biltenaren voor Biltenaren’!
Op het repertoire staan bekende nummers van Stevie Wonder, Steely Dan, Doobie Brothers, Hall & Oates, Anouk, CCR, Fleetwood Mac, Ilse de Lange, Joe Cocker, Santana, Toto en meer. Met deze verschillende stijlen wordt het concert voor zoveel mogelijk mensen naar de zin gemaakt.
In de pauze van het concert van Pleasant Groove zal als startschot van Stichting Cultuurpodium de statuten aangeboden worden aan onze wethouder kunst en cultuur Anne-Marie ’t Hart.
Dit concert wordt georganiseerd door Stichting Cultuurpodium De Bilt in samenwerking met Cultuurrestaurant Pomp 41.
Mireille Drijver
Geen reacties

Reageer

Reactie
Naam
E-mail
Website